Sluit je aan bij een sportclub

 

​De sportclub

In elke gemeente zijn er tal van sportclubs, waarbij je kan aansluiten. Ontdek ze op de website van je gemeente of ga te rade bij de gemeentelijke sportdienst.

De stedelijke sportdiensten staan ook in voor het organiseren van activiteiten die de bevolking tot sportbeoefening aanzetten (bvb Start to Run, Start to Walk, Start to Swim, aerobic, aquagym enzovoort).
Sommige gemeenten/steden hebben ook een sportkaart (of variant ervan), waarmee je voor een prikje tal van sporten kan combineren. 

Klik door naar de website van je gemeentelijke sportdienst

Sportprikkel = 15 euro terug!

Sluit je aan bij een bewegingssportclub, ga je naar een fitnesscentrum of neem je deel aan sportinitiatieven (minimum 10 sessies) georganiseerd door de gemeentelijke sportdienst, dan betalen we jou jaarlijks tot maximaal 15 euro terug!
De terugbetaling gebeurt op basis van een ingevuld sportprikkelformulier.

S-Sport

Lichaamsbeweging is en blijft belangrijk, ook op latere leeftijd. Daarom is er voor de sportieve senioren S-Sport. S-Sport heeft clubs over heel Vlaanderen en probeert met een ruim sportaanbod de senior zo lang mogelijk op de been te houden.

Recreas

Recreatief Aangepast Sporten vzw, of kortweg Recreas vzw, wil elke persoon met een beperking laten genieten van sport. Zij biedt een waaier aan laagdrempelige G-sport-activiteiten, sportinitiaties, sportkampen en - tornooien, ...
 › www.recreas.be

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230